Kompostér AL-KO K 390

(0x)
Kompostér AL-KO K 390 [112093]
Kompostéry AL-KO vás přesvědčí vynikajícím systémem provzdušňování a svou lehkou konstrukcí.
Výrobce
AL-KO
Záruka
24 měsíců
Kód
112093
EAN
4003718028706
P/N
112093
Hmotnost
13 kg
Dostupnost
naskladnění zpravidla do 3 dnů →
Naše cena s DPH
1 490,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
1 231,00 Kč/ks
  • Splátková kalkulačka Essox
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Kompostéry AL-KO Vás přesvědčí vynikajícím systémem provzdušňování, svou lehkou konstrukcí a také recyklovatelným materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Tento plast je navíc zcela odolný vůči atmosférickým vlivům.

Kompostéry v zahradě zaberou minimální prostor. Nádoby nemají dno a přímý styk s půdou tak umožňuje volný přístup červům, kteří se podílejí na procesu dekompozice a na tvorbě plnohodnotného, na živiny bohatého humusu.

Výhody kompostérů AL-KO: - plnohodnotný, na výživné látky bohatý humus vzniká až sedmkrát rychleji než v obyčejném kompostu - malé nároky na místo pro kompostování - zabrání zápachu a vábení hmyzu - lze zužitkovat přes 30 % odpadu z domácnosti - odstranění nevzhledné hromady kompostu - 2 vybírací otvory a 1 plnící, 30 otvorů pro přívod vzduchu.

Některé příklady použití kompostu: - v zahrádce, kde je pěstována zelenina, se roztrušuje kompost mezi rostlinné řádky. To zabezpečí kyprost půdy, chrání před vysycháním a ušetří časté okopávání - květinové záhony, záhony jahod, všechny víceleté zahradní rostliny a ovocné stromy opatřujeme silnější vrstvou kompostu - vrstva kompostu chrání před okoráním půdy, má příznivý vliv na přijímání dešťové vody.

Zahradní půda dostane temně hnědé zbarvení, kyprou drobivou strukturu - vrstva kompostu chrání jemné kořínky rostlin a mikroorganismy při teplotních výkyvech - to vytváří dobré podmínky růstu rostlin - vrstva kompostu potlačuje růst plevele, v kypré půdě je plení výrazně snazší.

Barevné provedení - zelené.

Parametry

Parametry produktu  Kompostér AL-KO K 390

Výrobce
AL-KO
Plnící otvor
1
Vybírací otvor
2
Hmotnost
13 kg
Výška
110 cm
Objem
390
Základna
66 x 66 cm

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články