Lištová sekačka AL-KO BM 875 III

(0x)
Lištová sekačka AL-KO BM 875 III [113617]
Doprava zdarma
Univerzálně použitelné a extrémně ovladatelné. Pohyblivý odklápěč trávy. Speciálně tvrzené nože ESM s ochranou hran. Plynule výškově nastavitelné podběhy.
Výrobce
AL-KO
Záruka
24 měsíců
Kód
113617
EAN
4003718058536
P/N
113617
Hmotnost
52 kg
Dostupnost
naskladnění zpravidla do 3 dnů →
Naše cena s DPH
23 990,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
19 826,00 Kč/ks
  • Splátková kalkulačka Essox
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis





Jsme autorizovaným prodejcem a servisním střediskem značky AL-KO.

 

Univerzálně použitelné a extrémně ovladatelné. Pohyblivý odklápěč trávy. Speciálně tvrzené nože ESM s ochranou hran. Plynule výškově nastavitelné podběhy.

 

 

Vše po ruceVše po ruceVýškově nastavitelné a s tlumením proti vibracím pečuje ergonomicky tvarované vodicí držadlo o optimální manipulaci v krajině a o snadnou přepravu.
Perfektní ukládání
trávyPerfektní ukládání trávyDíky pohyblivému deflektoru nezůstává tráva ležet na krytu. Ukládání trávy se navíc zlepší díky kratší vzdálenosti mezi kolem a lištou.
Robustní v každém
detailuRobustní v každém detailuVedle speciálně tvrzeného nože ESM s plynule nastavitelnými podběhy se lištová sekačka AL-KO vyznačuje především zapouzdřeným unašečem. Tento unašeč se méně znečišťuje a stará se o delší životnost.
Použitelné i v ziměPoužitelné i v ziměDíky doplňkovému příslušenství, jako jsou sněhová radlice a sněhové řetězy, je lištovou sekačku rozumné využívat i v zimě jako praktického pomocníka.
Dát přednost příroděDát přednost příroděNa loukách nebo ekologických přírodních zahradách je zvlášť důležité, aby zde byly používány pouze stroje, které jsou k tomuto účelu vhodné – jako lištová sekačka společnosti AL-KO , která krmnou trávu seče právě tak dobře jako husté divoké býlí.
 

Parametry

Parametry produktu  Lištová sekačka AL-KO BM 875 III

Šířka stopy
45 cm
Záběr sečení
87 cm
Výrobce
AL-KO Kober
Pojezd
1 stupeň vpřed
Hmotnost
52 kg
Doporučená plocha
do 2000 m2
Motor typ
Briggs&Stratton Series 625
Převodovka
Šneková
Motor obsah
150 cm3
Motor výkon
2,3 kW

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články