Cukroměr 0-10% (s teploměrem)
Kód: 99.99246Detailní popis produktu
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku).
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
- Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
- Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
- Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
- Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1 dílek = 0,01%
Doporučujeme koupit i odměrný válec, do kterého můžete nalít tekutinu, kterou budete měřit.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukroměry |
|---|---|
| Záruka: | 24 měsíců |
| balení/ks: | 1 |
| Délka/cm: | 25,5 |
| Průměr/mm: | 23 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
