Cukroměr 0-30% (s teploměrem)
Kód: 99.99252Detailní popis produktu
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /.
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
- Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
- Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
- Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
- Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1 dílek = 0,01%
Náš obchod nabízí skleněný nebo PVC odměrný válec.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukroměry |
|---|---|
| Záruka: | 24 měsíců |
| balení/ks: | 1 |
| Délka/cm: | 32 |
| Průměr/mm: | 23 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
